Tuesday, December 8, 2009

musim meronggeng attempt 2, 3, 4

Apa?? Result final exam semester lepas dah keluar!! Berapa aku dapat? 4 flat tak sem ni? Ahh takde takde. Itik tak mahu baca pasal result aku ini. Tak payah post entry pasal result. Mengarut jer. Itu semua duniawi. (cehh)


***Itik suka baca benda-benda macam ini:-


05-12-2009

Aku nak bagitau korang ni aritu aku makan kek yang berupa macam cheese-cake-tak-jadi, sedappp. Cemburu tak? Cemburu tak? (sila jangan santau saya atas dasar cemburu anda(perasanlah))



06-12-2009

Pegi PC fair tak ajak korang. Ajak geng je. Siap shopping lagi dod, gila bajet kaya aku ini. Karang merungut kewangan tak cukup la, tak bagi itik makan lagi la, bla bla bla..pastu post kat blog. Gila gendut.



07-12-2009

Berjalan-jalan seperti orang yang terlalu banyak stamina. Jalan nak jauh-jauh tak nak kalah. Besoknya pula kena buat FYP. Menjawablah kau.




p/s :- ini semua lagilah duniawi. Gampanglah kau Kz, post benda mengarut jer. cepat jadi itik cepat.


*kwek kwek*
OK, bye.

2 comments:

cikRia said...

hee.
u owe me meetballs :P
late!

kwek kwek.
oink oink :P

kzklub said...

@shuk haha..you owe me a ride with your mum's caldina. boleh? ehehe..

p/s : shuk jadi itik ape tu? lain macam je bunyi. :P