Wednesday, December 2, 2009

"bakar kau karang!!" kata si pembaca.

Hai rakan-rakan taulan yang tidak tahu macam mana nak burn CD guna windows vista. (starting dah nak perli orang dow). Anda semua macam mana hari ini, sihat?


Hari ini aku rasa aku baik hati sebab aku nak kongsi tips macam mana nak burn CD guna windows vista. Haa.. bukan senang tahu nak jumpa orang baik hati macam aku ini. Sila masuk meminang sekarang. Dah dah dah.. tak payah nak merepek, mari aku ajar kamu macam mana nak burn CD.


Ikut step-step ini sambil nyanyi lagu step by step-new kids on the block :-

step by step..ooh baby~ *nyanyi*
  1. Memula macam biasalah masukkan CD kosong ke dalam CD-ROM kamu.
  2. Kemudian kamu kenalah pilih file-file yang ingin dibakar dan hantarkannya ke drive CD-ROM.
  3. Lepas itu klik asdaiofj098..arghh..sori kena kacau dengan si kucing.
  4. Klik burn to disc di page My Computer.
  5. Klik Finish jika sudah selesai.
Senangkan.





Susah juga. Tak jadi. Tidak mengapa, jangan risau McGuyver kan ada. Kamu cuba cara ini pula.



Berkesan lagi efektif.




Sekian terima kasih dan selamat mencuba.


4 comments:

cikRia said...

alahai. saket otak sye.. haha XD

kzklub said...

hoo..bahaya ni. nanti saya hantar awak pergi hospital otak. haha..

nazzaman said...

adeh... kucing ko bleh nyibuk lak.. hahaha

kzklub said...

tu lah kan. sibuk sahaja kucing tersebut. haha :))