Wednesday, December 2, 2009

eh comelnya adik ini.

Sekarang ni semua nak tulis comel-comel. Mereka suka meletak ikon muka menggunakan simbol-simbol dekat setiap akhir ayat. Kalau ade ikon tersebut ayat kamu akan jadi comel, contohnya macam ini:-



"Hai selamat pagi (^^).."



Haa.. comel kan? Tak kiralah kamu hodoh macam pun, kalau dah tulis macam itu kamu akan kelihatan comel. Silap mata sungguh. Ni haa aku mahu share sama kamu antara ikon-ikon yang sering digunakan.





paling faveret ialah :P :P :P :P :P (dah terlebih obses pulak)


Sekarang kamu bolehlah praktis dengan kawan kamu supaya ayat kamu kelihatan lebih comel. :)


Kalau kamu ada lagi ikon lain untuk dikongsi bersama silakanlah berkongsi bersama kami dengan meninggalkannya di ruang comment. Bak kata mat salleh "Feel free to share".


4 comments:

cikRia said...

haha. kz kz. sye pon ske ikon yg sme..hahahah :p

kzklub said...

Oh tahukah anda bahawa ada satu lagi ikon yang feymes dan sering digunakan blogger lain. Ikon ini

(=_=)" atau ini
(T_T)..

Hehe.. Selamat mencuba.

mya said...

haha. cute & nice.
i like it.
;p

kzklub said...

@mira glad that you like it. :) <--ikon ni buat ayat ni nampak cute kan?