Saturday, December 19, 2009

I'm in the mood.

Aku ni romen-tik tahu. Dengan kucing pon aku buat lagu. Gadis-gadis sila mengorat saya sekarang. (tak malu sungguh aku ini) T_T. Okay, berikut adalah lagu yang didedikasikan kepada si tompok. Korang kena baca dengan gaya rap la, baru feel (apakah??).

*bila tompok kecil lagi*

jumpa tompok dalam longkang
kecil lagi lemah macam baru lepas kena lempang
panggil orang, panggil orang
beritahu dia kena buang
aku datang, aku dekat, aku nampak macam badang
dia takut ingat aku nak terajang
dia tanya abang ape kes gedang-gedang?
muka merah tampak sangat berang
aku tercengang lalu buat muka mintak pelempang
dia ketawa lalu benarkan ku sayang-sayang.

bawa tompok pulang, kena mandi sampai kejang
ingat aku nak bagi peluang,
ku gomol sampai kau macam kucing tempang

*bila tompok sudah besar*

tompok tompok kau apa barang?
jangan berlagak kau sangat garang
gigit orang, gigit orang, gigit sampai tulang
orang merana, kau pula girang
bikin panas bikin aku bengang
jangan lupa kau kena mandi sikit pon dah nak kejang
sekali aku lempang kau jatuh terbungkang
"kalau garang dengan aku, kau aku terajang"
tompok terkejut, tompok merajuk, tompok terus hilang
tompok takut pulang, takut kena terajang
buat aku bimbang, whiskas aku goncang
tu dia, nampak tompok sedang lenggang~

bawa tompok pulang, kena mandi sampai kejang
ingat aku nak bagi peluang,
ku gomol sampai kau macam kucing tempang

p/s:- tompok, kau ni gaylah. ahaha.. *tiba-tiba*


7 comments:

syifa' said...

haha!!cerita kucing lagi..
huu~

kzklub said...

tu lah. gila kebetulan. huhu.. :P

aideeb said...

boleh arr pikat kucing ngan lagu ni..kucing aku eksyen betul..rasa cam nak cucuk ubat pelali je..nak peluk pon susah...

upload la gambar tompok...

kzklub said...

boleh kalau kucing ko minat rap. :p

p/s:- malas gila nak snap gambar tompok pastu transfer kat computer pastu upload kat sini. cam banyak je chain keje dia. huhu

LaDY EiSz said...

saye yakin kucing anda mengalami trauma tahap 16..hahahaha..saje menjenguk..nice blog..huuuuuuuuuuuu

kzklub said...

trauma.. mestila trauma beb. tapi baru-baru telah berjaya memujuk tompok tidur di sisi tangan. aww..comelkan saya. hahaha XD

Anonymous said...

kasihan tompok itu....tp kucing tdo mmg sweet sgt.....trololx..;P