Friday, December 11, 2009

Berjalan bersama Gorgon. (attempt 5)

Hey geng. Sep sikit. Pap pap. Korang dah tengok cerita Zombieland? Haa..kalau belum tengok cepat-cepat pergi beli tiket banyak-banyak, pastu tengok dengan pasukan jenayah korang.



Lebey kurang kan?



Watak-watak utama cerita ini. Dari kiri Columbus, Wichita, Little Rock dan Tallahasse. (Kalau nak tahu kenapa nama mereka semua nama-nama negeri di Amerika, korang tengok sendiri cerita ini)



Real kan? Santau baibai.



Cerita Zombieland ini sumpah best gila. Semua ciri-ciri yang dicari dalam filem semua ada dari seram, aksi hinggalah ke komedi. Purrfect la senang citer. Aksi seramnya tidak mengecewakan lansung, kalau tak aku tak dengar orang menjerit akibat keriangan eh ketakutan. Komedi? jangan cakaplah, dari awal hingga ke akhir cerita aku ketawa macam Santa Claus. Ho ho ho..bodoh sungguh.. ho ho ho ho.. Ketawa tak kering gusi hingga jatuh kerusi beb. Rating untuk cerita ini ialah 5 bintang. 5 bintang!!! ye 5 bintang, bukan Bukit Bintang.


p/s :- My favourite rule "Rule number 2 - Double Tap".

5 comments:

cikRia said...

ehem.
jeritan?
nk??? XD

kzklub said...

@shuk ahaha..bukan jeritan ke? ok la..up sikit. PEKIK-KAN..hehe..

cikRia said...

teriakan?? XD

kzklub said...

@shuk teriakan pun boley juga. nak lagi best laungan. ahaha..

cikRia said...

sengal! tembak kang! peng! peng!