Sunday, January 24, 2010

Angkara semut pecah masuk modem.

I-say-man.. Eh tak tak..aiseymenn~~ tak buleh nak upload video pula. Rasa nak uk-uk je sebab tak boleh upload video. *apakah?? tiada kaitan lansung perangai ini ~_~ (hish Kz, bawak-bawaklah bertobat merepek benda entah apa-apa yang sudah pasti tidak akan mengembangkan sel-sel neuron di otak para pembaca mahupun kanak-kanak kacak lagi bijak semacam anda ini). :) *puji diri sendiri terasa hensem dod *puji lagi, hensem dua kali. yeay!

Terpaksalah aku post entry yang tak menarik akibat tiada video kontroversi-sensasi-melodi dan juga sarsi untuk disajikan kepada para pembaca. Sila jangan muntah lagi para pembaca.


"Sup perut itu sedap".
"Mandi sungai itu seronak".



OK, bye!


P/s:- Title untuk entry nampak sangat menipu. -_-''

okay, buleh muntah sekarang.......

Wednesday, January 20, 2010

Persaingan Sengit.

Anda tahu kenapa blog ini itik pon mahu baca. Sebab ini...


video

Hahahaha..
Tengok betapa lajunya mereka pergi. Comel sungguh kan? Haha..
Perlumbaan ini begitu majmuk, ramai yang menyertainya tak kira dewasa, muda, kecil, besar dan macam-macam lagilah (Mizah, kau pon ada oke. Haha..)

P/s:- Bila nak berlumba lagi ni? Haha :D

Tuesday, January 12, 2010

Join the Klub!

Lihat gambar-gambar ini.




Tadaa... *tiba² muncul

OK, untuk pengetahuan korang tempat ini namanya Air Terjun Jerangkang. Ia terletak di sekitar daerah Kuantan, Pahang. Mari lihat lagi gambar-gambar menarik. (apahal skema semacam je entri aku yang ini)


Cantikkan? Ada kolam untuk berenang di situ. Saya suka. :)


Afiq pon ada. Tunggu apa lagi, cepat minta nombor talipon dia!! Dia hensem tau. (tiba² promote Afiq ni).


Mari kita cakap "Nice, nice" banyak kali.


Sepakat membawa berkat. Yah berkat lagi kenyang! Kenyang lagi buncit (Itu saya) T_T .


Maggi itu makanan ruji kot.


Ooyeahh.. Lepas makan terus berenang-renang. Terbaik wok!!




Lets hit the dancefloor mon!


Posing tersebut tidak menipu. Memang terbaik wok!


Campsite besar, siap ade tandas lagi.


Boleh makan ini kalau pandai masak. hehe..

Haa.. Best tak? Nak pergi tak?
Kalau nak pergi mari sertai program kami ke sana. Jomlah!
berikut adalah butiran lanjut tentang program ini:-

Tempat : Air Terjun Jerangkang, Pahang.
Tarikh : 15/01/2010 - 17/01/2010 (2Hari 3Malam).
Yuran : RM30 (tidak termasuk tambang perjalanan).
Kaedah untuk ke destinasi : menaiki bas ekspres ke Kuantan.
Tempat menginap : Khemah disediakan. Jangan risau.
Makanan : Sendiri mau ingat. Bawak la kismis ke, serunding ke, sardin cap aina ke(untuk yang nak memasak).
Peralatan yang dicadangkan untuk dibawa : Kain pelikat, Lampu suluh, baju mandi, wang lebih untuk kecemasan dan Kamera.

Kami akan berkumpul di UniKL City Campus, Kuala Lumpur sebelum bertolak ke sana. Waktu bertolak adalah malam (ye, sebab itu 2Hari 3Malam). Kita akan menaiki bas ekspres ke Kuantan di Stesen Bas Pekeliling, Kuala Lumpur. Di harapkan anda yang sertai program ini sediakan lampu suluh dan bateri yang secukupnya kerana kita akan melakukan aktiviti Nightwalk (suka suka, tak perlu berpeluh di siang hari..heee). Mengikut pengalaman saya, aktiviti trekking tidak mengecewakan. :) Oh ye, pada sesiapa yang ada kamera canggih sila bawa kamera anda sekali kerana anda pasti teruja dengan keindahan alam yang akan anda saksikan.

Untuk menyertai program ini sila hantarkan butir anda ke +60172566533(Kz) atau +60135054320(Apek).

Butir-butir yang diperlukan: Nama dan nombor IC anda, Nama dan nombor telefon penjaga anda.

P/s:- Jumpa anda di sana! ;)


Saturday, January 9, 2010

suke samun kedai.

Acah mak enon. Sebenarnya Serius Selamba Krew(SSK).
Amik ni lagu dari SSK, aku tak famous lagi (siap ade lirik weh)



**credit kepada sape yang buat video ni.

kalau nak download leh download kat sini
SSK-Aku Tak Famous Lagi

P/s:- Kalau korang dah famous, korang nak buat apa?

Thursday, January 7, 2010

Musim meronggeng untuk kali yang keberapa entah.


Eeeiii..tiba-tiba terasa gedik-gedik geli-geli nak update blog(ceh..mengadelah kau Kz!!)

Errmm..jari-jemari ini tiba-tiba gatal posting entri citer tentang aktiviti New Year aku. (Betul-betul meronggeng wa cakap lu). Kopak gua dibuatnya. T_T . By the way, gua tak nak pon update blog, tapi jari-jemari gua je mengade(apahal kau ini Kz?? dah dah..sambung cerita)

Malam sebelum New Year~
Lepak di The Curve pekena meatball sikit.


Kalian, sila telan air liur sekarang. Ngaa... *air liuur meleleh sekarang


Selepas puas buncit akibat meatball kami pergi menonton pertunjukan sperma. Maksud saya pertunjukan bunga api. -_-'

***Kagum kagum***


Lepas tu, bercuti..dah sangap bercuti aku pergi tengok movie cerita ini...


Wenggg!!~~ *bunyi efek

Eh bukan. Cerita ini...

Wingg!!~~ *bunyi efek yang lagi cool

Dan movie ini..

Wuuu~~ *bunyi audiens yang kagum

Dan ini, Imaginarium of Dr. Parnassus.

Gling gling gling *bunyi loceng kononnya.

Serius tak larat nak imagine dah tengok movie ni. Korang tak caye tengoklah sendiri. By the way, Heath Ledger memang best.


Last Sekali aku ade gak tengok movie ni.

Awww...Sharifah Amani *lev lev lev

Sangat membuka minda cerita ini.

Oh ye, disamping itu aku ada juga pergi sini. :)

Wee..sekali-sekala mandi di sungai seronok juga. Lepas ini nak pergi Chilling la pula

p/s:- Tak duduk rumah ke Kz? patutlah kopak dod.