Saturday, January 9, 2010

suke samun kedai.

Acah mak enon. Sebenarnya Serius Selamba Krew(SSK).
Amik ni lagu dari SSK, aku tak famous lagi (siap ade lirik weh)



**credit kepada sape yang buat video ni.

kalau nak download leh download kat sini
SSK-Aku Tak Famous Lagi

P/s:- Kalau korang dah famous, korang nak buat apa?

4 comments:

lollyheartyM@nis said...

terbaik laa kumpulan ni...
layan gile lagu die.. haha!

homofobik tu ape??
keh3~

saya kalau jadi femes, kompem2 laa jadik kaye...bile jadik kaye... kompem2 laa amai jejake macho pandang kite...

hahahaha!!!

ee....tak sanggup jadi bualan orang deyh..~ ;))

kzklub said...

@fa homofobik ni cam anti-gay kot. entah. saye main hantam saja. :P

bukan fa da memang feymes ke? hehe..

cikRia said...

xnak donlot! ape lu mau bikin?

kzklub said...

@shuk tak pakse pon. T_T huhu..