Friday, August 6, 2010

Macam mana wei?

Heyy ya'lls! (gedik gila greeting macam hip hop tapi bila sebut balik macam pondan pon ada) Haha :-P

Pernah tak kau terfikir camna nak bertindakbalas kalau member kau beri reaksi yang pelik bila sesuatu perkara berlaku kat kau? Pernah tak?
Hah, tensi betul bila aku cuba pikir pasal ini, sampai putus saraf kentut memikirkan perkara ini tahu? Kenapa, tak percaya? Haa..ni satu contoh aku nak bagi...

Kau sedang check wallet nak tengok berapa hengget tinggal untuk bajet belanjawan minggu ini. Tiba-tiba si A mengintai wallet kau mengharapkan dapat melihat wajah kau yang seksi itu dalam mykad kau. Apa yang si A dapati cuma sekeping duit seringgit sahaja dalam wallet kau. Kemudian si A berkata pulak "Iyyekk...kau ada seringgit je. Gelinye"...

:-O

Haa.. cemana nak balas tuh? Pelik betul reaksi dia tu. Tak putus saraf kentut kau pikir pasal benda tu? Macam tu ke reaksi yang sepatutnya bila kau tengok member kau ada seringgit je dalam wallet kau? Haha..

"Iyyekk...kau ada seringgit je. Gelinye"...


Ok ok contoh kedua pulak...


Kau tengah jalan lenggang lenggok tepi jalan, tiba-tiba pulak kau tersepak batu sebesar kontena tepi jalan tu(apesal ade batu sebesar kontena tepi jalan pulak ni?? -__-"). Lalu kau pun menjerit aduh dengan sekuat hati. Member kau pulak dengan sopan-santun dan hormat-menghormatinya tegur kau "Selamat pagi Mak Limah, Mak Limah jual nasi lemak je ke? Karipap sardin jual tak?"

Haa..Apa agak-agaknya reaksi kau bila perkara ni terjadi kat kau?


p/s:- aku ingat aku nak try la react camni kat member-member aku, tengok camna reaksi diorang. haha... :-P




8 comments:

elmo blurb said...

opocot mak bedah digigit drakula ! HAHA
ape daa jangan try kt kite okeh. HAHA

kzklub said...

Selamat hari lahir, saye nak try kat anda nanti. :P
(ade ke tiba-tiba ucap selamat hari lahir. haha... :))

elmo blurb said...

ha'ah kz ni adehh~
sape je yg buat macam tu?
macam mintak batu lesung hinggap ke pipi je.
wuwuwu

Hamzah Ian said...

haha.. ade jugak budak yang react carut2 kan??? camne la tu..

kzklub said...

@elmo blurb heheh..tiba² je terpikir pasal ni. Memang kena kentut free free la sape yang buat ni. :P

@Hamzah ian yang tu aku terus sapu krim pelansing kat pipi sebelah kanan dia tanpa sebab la kalau carut. :P

elmo blurb said...

kentut ade mase die lah kz. HAHA
pam perut, tekan2 kuar kentut! HAHA

kzklub said...

@elmo blurb simpan kentut dalam tin biskut la camtu. macam kanak² dolu², suka simpan kentut dalam tin biskut. Lawak tak senonoh betul diorang ni. haha.. :))

elmo blurb said...

hish kz buat camtu? alangkah ta senonott kz nih. HAHA