Tuesday, August 3, 2010

Jawapan yang ditunggu-tunggu,

Ok, memandangkan ada sedikit respon tentang 'perut apa yang warna pink?' maka saye pun dengan peramah dan hormat-menghormatinya berilah jawapan kepada anda yang tertanya-tanya tu. (apa kaitan dengan peramah dan hormat-menghormati pula ni? -___-'). Here we goes...Ready, ayomat get set, go!

Jangan malu jangan segan adik-adik semua. Klik je video tersebut untuk airplay..



LOL. nak buat kat adik sayalah camni. :P



Haa..sekarang korang pun boleh dapatkan perut pink sendiri. Bukan cik B atau pun pink panther je buleh perut pink kan? :D



2 comments:

elmo blurb said...

HAHA senget lah KZ!

hey KZ, kamu tekan je >>()tukang cuci bertauliah<<. so bole komen kat situ. macam kamu punye komen ni jugak lah. :)

kzklub said...

wuwuwu...blog canggih sangat sampai tak dapat follow kecanggihan tersebut. eheh...