Wednesday, November 25, 2009

ada apa dengan Nuang?

wokey, setelah sekian lama aku tunggu untuk post cerita² di gunung nuang, selangor. kini tibalah masanya. hiyahhh!(bersemangat macam atromen). mari kita tengok ada apa dengan Nuang?


pegi dengan bas sekolah cukup.


posing standard apabila beramai-ramai.


bergambo sebelum sampai camp site adalah wajib.


landmark campsite kami (kem Lolo).


Apek memang suka bau khemah orang lain.


kitaorang naik sampai kem pacat je.


aksi cucuk² hidung.


aku baru perasan. banyak betol gambo apek nih.


posing mesti tak nak kalah beb.


model teh lipton 1.


model teh lipton 2. sila vote model kegemaran anda sekarang.


gelongsor.


akak ni suka main gelongsor² gamaknya.


comel kan mereka berdua ni.




makanan ruji kami di sana.


bye..nak balik dah.

by the way, kami tak sampai puncak pon. tetapi tetap puas hati jugalah. lain kali pasti mahu pergi lagi. seronok tau. boleh main gelongsor² macam akak tadi. hehe.

4 comments:

aideeb said...

lorr xsampai puncak ker???tu la buang masa dok posing....

kzklub said...

huu..tu lah pasal. Tapi yang penting kepuasan dia tu. Tak sampai puncak tapi tetap puas. :)

sumone somwhere said...

ceh!... gambo sendiri je letak
poyos....

kzklub said...

@arfia sebab saya hensem lah saya letak gambo sendiri. (amik nak, statement ini lagi poyo)