Tuesday, July 13, 2010

Pornografi.

Haa.. Nak ambil tahu pasal pornografi la tu. :P

Hehe.. Actually aku saja testing nak tengok traffic blog ni, cepat naik atau pun maintain macam itu juga bila aku post entry pasal pornografi. Aku ada terbaca entry siapa entah cakap "kalau nak tengok blog dapat hit yang tinggi-tinggi, korang kena post cerita-cerita yang sensasi". Haa.. Lebih kurang macam tu la ayat beliau. Jadi aku pun cakap la balik "WTH, nak try la camni!". :P

Selepas membuat sedikit research ke atas topik-topik yang sensasi, aku dapati yang perkataan porno adalah keyword yang paling mujarab sekali untuk memancing para pembaca. Jadi tanpa segan silu, aku pun mengaplikasikan apa yang telah ku pelajari hari ini (gila noob :P).
Ok, last aku tengok blog ni dapat 4548 hits. Kita tengok lagi 3 hari berapa banyak pening-katan pengunjung blog ni.
*Pening-katan = pening lalu terus pergi berkhatan kat Tok Mudim yang sudi.

Oh, memandangkan tajuk pun dah pornografi aku pun nak sensasikanlah sikit entry dengan gambar-gambar porno yang mengancam jiwa. :D





Amek!!! Ha ha ha ha.. Macam R Kelly pun ada dod. :D





Tergoda mak cik yang bawak kereta kancil 660 nak pergi pasar apabila melihat aksi ghairah biker ni. @_@







Haa.. horny la tu. :P



p/s: aku gila ke korang yang gila?




4 comments:

LaLoLA!!! said...

caya la.. hebat3..

aideeb said...

pastu cuba buat entry berkaitan sirah rasulullah ker..pastu leh buat analysis sendiri....

kzklub said...

@lalola :P

@dib good idea. cuba kau try buat kita tengok cemana?

aideeb said...

kz, cikgu yg ajar aku buat blog..ajar xhabis..aku xtau la nak cek traffic blog tu...huhu