Tuesday, July 27, 2010

Inception

Pernah tak korang terpikir yang mimpi kita boleh diselinap masuk oleh orang lain? Haa..tak pernah?! Korang ni berfikir ke tak ni?? :D selambakodok je perli orang. hee..
Kalau ikut teori keanakan aku la kan, memang logik la kalau mimpi kita ni boleh diselinap masuk sebab syaitan pun boleh mempermainkan mimpi kita apatah lagi manusia kan? Logik tak, logik tak? Korang pun keanakan kalau korang terus setuju tanpa berfikir. hee.. perli orang lagi. 2-0!

Cakap pasal mimpi ni kan, haa.. ni ada cerita BEST yang cerita pasal mimpi; Inception



LOL. Kena tipu. Oklah oklah, amek ni!



Berdebar-debar jantung nak tengok cerita ni kan?

p/s:- perhh.. cemana la kalau time tengah mimpi basah pastu diselinap orang, gila tak cool.

1 comment:

Eriqa said...

aku da tgk! part paling best bumi 4 segi!wow!