Sunday, March 14, 2010

Wajah baru seh.

Wah..memang waddefark la kan (ooppss..terbuat anda mencarut pula :P ). Tiba-tiba berwajah baru pula blog ini. Okay, blog ini officially under-renovation-process lagi (sebenarnya tidak tahu nak edit macam mana -____-" ). Kalau anda semua rasa lama gila nak loading page blog saya lalu menyalahkan servis internet anda akibat kelembapan tersebut, maka saya syorkan anda klik pada tab posts RSS di atas. Memang cepat gila super duper lah kelajuan loading dia nanti. Lagi satu, jangan lupa beritahu saya pendapat anda tentang perubahan yang dilakukan. Sekian terima kasih. :)

p/s:- okay, sekarang aku ada masalah nak log out. Kat mana pula button log out duduk ni??

6 comments:

cikRia said...

biru seyh bijik mate.
hehe
lawa uols..
meriah. hehe
*tak membantu lnsg shukriah ni XD

kzklub said...

untuk pengetahuan anda, saya baru saja menukar kepada layout yang lebih lame dan biru, sebelum ini layout hitam mengancam kelihatan lebih cool, tetapi begitu melecehkan pengguna. :< *mak tak suka uolss...

elmo said...

laa kz cemane leyh tuka old skul punye.. hurm.. carik yg simple2 n elegan suda.. ni mesti cari yg byk kotak widget kan..?? aiyak ~

kzklub said...

sungguh tiada idea kat mana nak cari layout yang lebih cepat loading dan banyak shortcut. Layout old school gak simple dan cepat. :D

Syafiq Habib said...

vogue the vast habis.sentap aku!

kzklub said...

i know..me-ri-ah uols..