Saturday, March 13, 2010

Its been a long time...

Saya disuruh untuk buat tag ini, maka inilah hasilnya...

1. Adakah anda rasa anda HOT?
  • lagi mahu tanya soalan cepu silver ini..mestilah saye sangat cool. gegegeg.... *efek terlalu cool seperti baru keluar peti ais
2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang
  • takyah..lame giler dod.

3. Cerita pasal gambar
  • pada suatu hari, Samad ke kedai membeli ubat batuk untuk ibunya yang sakit...

4. Bila kali terakhir makan pizza?
  • sengaja tanya soalan yang buat aku lapar. dah, aku nak makan pizza sekarang juga..
5. Lagu terakhir anda dengar
  • lagu tema kebosanan..(sebenarnya tak ingat lagu apa)
6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
  • kau tak nak tahu. :(
  • baiklah-baiklah...tengah korek hidung. :-0
  • acah mak enon..

7. Selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
  • Brad Pitt, John Travolta, Power Rangers merah, yang ni paling best, David Beckham. Ok, aku tipu sahaja..mereka panggil aku Kz.
Tag lagi 8 orang (8orang sedikit sangat dod)
  • Perdana Menteri Uganda
  • Menteri Penerangan Nigeria
  • Artis terkenal Mongolia
  • Peguam Mahkamah Tinggi Jamaica
  • Petani Thailand
  • Reporter Majalah Kids
  • Mak Cik Cleaner yang shift pukul 11 tu..
  • Penerbit rancangan Barney and Friends.

9. Siapakah no 1 bagi anda
  • Sumpah saye tak kenal dia.

10. Katakan sesuatu pada no 5
  • Saya nak beras siam grade A dengan harga murah..

11. No 3 ada hubungan dengan siapa
  • Dia ada skandal kah?

12. Bagaimana pula dengan no 4
  • Cepat-cepat la cari bini Leman oi..

13. Pesanan kepada orang no 6
  • Column kau tak best langsung..sila tukar kerja sekarang,. (acah je..hehe)

14. kata² cinta untuk orang no 2
  • you~ *suara romantic habis. :P

15. Adakah no 7 dan no 8 ada persamaan?
  • saya tidak pasti apa kaitan mak cik cleaner dan penerbit rancangan barney.. ~___~

16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yg mengtag anda
  • Nama dia Shukriah
  • Masa kanak-kanak dahulu pakai baju purple
  • Dia ada blog.
  • Pernah memandu Mitsubishi Lancer X
  • Pernah pergi air terjun Chilling
p/s :- Masih sengal seperti sedia kala...

4 comments:

cikRia said...

hahaha. funny
nakal betol XD
tq

kzklub said...

you have been invited by Kamaruzaman to join tagged.com

sumone somwhere said...

maseh blur2 lagik!

kzklub said...

masih ganteng seperti brad pitt lagi. :D