Wednesday, February 17, 2010

Hari Rabu Tiket Wayang Murah. :)

Hai...

O-Kz (umpama menyebut Okay), memandangkan sekarang musim cuti, jadi tak logiklah kan kalau aku tak update blog yang sangat istimewa ini di mana ITIK PUN MAHU BACA!! Istimewa tak? istimewa tak? Cakap istimewa, kalau tak aku geletek bunuh (eleh, bajet garang).

Cuti aku kali ini dipenuhi dengan aktiviti tido mengepam, dah lama siot tak mengepam. Biasa cuti asyik panjat gunung je... Segala jenis penatlah keluar bila asyik panjat gunung kan, penat berjalan, penat berleter, penat bergossip-girl, penat basuh baju dan macam-macam lagilah (tipu lah tu penat basuh baju, padahal pakai washing machine je). Jadi memandangkan segala penyakit penat dah keluar sehingga diari kehidupan penuh dengan perkataan 'Penat', aku pon decide untuk relax sikit minggu ini. Sikit je, tak banyak pon... Pasni mesti nak naik gunung lagi ni.. Bukan boleh caye dod Kz ni. (Ape ni?? menjatuhkan saham sendiri dengan mengutuk diri sendiri ni, ini tidak cool) -____-"

Oh ye, aku sangat kerinduan untuk menonton wayang tambahan lagi sudah keluar dua cerita bajet kegemaran yakni Wolfman dan Lightning Thief. Para kaki wayang, cepat ajak kaki aku keluar sebelum kaki aku panjat gunung lagi.. Cepat!! Kaki aku ini dah la suka panjat memanjat (Okay, sudah mula melalut. Wajarlah aku label post ini sebagai Blur blur)

Sekian,
Bye!

p/s:-


Hensem kan kawan aku yang ini... Setuju buat pose tangan macam itu.
Lokasi : Puncak Gunung Nuang.


3 comments:

cikRia said...

pose itu satu penghinaan dod!
kz, ahad ! wyg jom dod!

kzklub said...

pose itu modern dod.
ahad? kenapa tidak rabu? sia-sialah saye tulis rabu tiket wayang murah. :P
ahad dok dalam hutan la kiah. :(

cikRia said...

sebab sye busy meon.. berasgment.
hari ahad sje saye available.
meon ni...