Saturday, February 20, 2010

Berbondong-bondong.

Apa benda yang berbondong-bondong tu Kz?

Sebelum saya menceritakan apa yang berbondong-bondong tu, saya nak cerita sedikit pasal kemunculan raksasa baltan di TV3 tadi. TERUJA-gamat seh, siap message Baltan 2 lagi tentang kemunculan raksasa tersebut. Jom teruja bersama saya :D. Okay dah, tak berkaitan langsung.

Pembaca mesti tertanya-tanya kan berbondong-bondong itu apa. *angguk kepala. Bondong tu saye sendiri pun tidak tahu apa makna sebenarnya, macam nama orang Korea pon ada tapi maksudnya berkiblatkan 'Bundle' iaitu jumlah yang banyak seperti 'a school of fish' (mengapa rasa seperti berada di sekolah rendah ni??).
Maka berbondong-bondong itu ialah berbundle-bundle seperti jualan bundle di kedai bundle.

Jadi apa yang berbondong-bondong tu Kz?
Ya, tidak asing dan tidak bukan lagi yang berbondong itu ialah assignment sekolah. T_T Okay dah hilang teruja baltan tadi. Mari bersedih secara berbondong-bondong dengan saya. -____-"

P/s :- Bondong sungguh la kamu ini Kamaruzaman!

2 comments: