Thursday, September 3, 2009

orphan

saya memang suke tengok wayang(statement skema)..baru-baru ni aku ade tengok citer yang giler horror+kejam nak mampos+lawak sebab reaksi audiens=best tahap nak post kat blog untuk promote citer ni..

citer yang aku tengok tu tajuk dia Orphan. poster citer tu plak gambar sorang budak wat muke yang emo macam emily the strange tu. ini membuatkan aku menyagka jalan citer dia cam predictable jer tapi ternyata meleset ke tepi sampai masuk longkang sangkaan ku ini..rupe-rupenya citer tu mempunyai plot yang kompleks tahap pertama complex(bes shopping kat situ, barang murah..hehe..) (-_-")--senang btol melalut mamat nih

citer ni memang aku rekemen la pada peminat2 citer horror sebab citer ni memang best sampai cashier yang jaga kaunter tu pon promote citer ni dengan bersungguh-sungguhnya siap cakap "saya tengok citer ni dua kali, best!"<



korang tengok la poster ni..muke nak ketat dow siap ade tanye "can you keep a secret?" lagi..psiko..psiko..


uiskk..cam citer jangan pandang belakang pon ade bile tengok scene ni..

untuk review citer ni korang bleh pegi SINI sebab aku malas nak tulis panjang2 kat sini..hoho..

4 comments:

izu ting ting said...

ya ya saya sokong! cerita ni memang best!

kzklub said...

hoho..ko da tengok ke?
ade menyorok belakang krusi tak?
hehe..

izu ting ting said...

aa ada3.
mana ada.ak tgk sambil dok marah2 kat esther.aaarrgghh demyu esther.hehe

kzklub said...

haha..tu yg bes tu(reaksi audiens)..aku tengok aritu dorang siap tepuk tangan agi pas esther mati..lawak seyh..first time tengok audiens feeling giler tengok wayang..huhu..