Sunday, March 15, 2009

sesi kejar mengejar episod 2.

1. List this rules on your blog
2. Share 7 facts about you on your blog
3. Tell 6 unspectacular quirks of yours
4. Tag 7 people by leaving their names as well as links to their blog
5. Link the person who tagged you
6. Leave comment for each blogger you have tagged

7 facts bout me eh??
  1. lengannye panjang2..(eh..cam beruk lak lengan panjang2) tapi tuph! la..huhu(korang kene tipu kat sini)
  2. tangan-sejumlah(korang kene translate ke english..jawapan dier dahsyat gile...)
  3. bukan suria perkasa itam..(kamen rider bg yg tak kenal sape tuss)
  4. pak salam dahi timbul jendol ke dalam(part ni takde kaitan)
  5. tak suke jawab tag ni.. >:-( hmphh..!!
  6. tertanya-tanya bile nak dapat point ke tujuh untuk tag ni..(yeay melepaskan diri dengan menggunakan point yang hampeh ni)
  7. yeay..last2!..tak boleh pumping gune satu jari..huh..(terlepas jua)

6 Quirks ye?

  1. suke merasakan nikmat korek hidong tanpa disedari oleh orang rame..hihi
  2. suke wat bunyi kude..emmmbekkk(eh..ni bunyi kude ke??)
  3. rase pelik karena tetibe terjawab tag ni dalam bahase melayu rojak
  4. janggut ku tak perlu di sikat..tersisir rapi ke tepi(sangat hensem kan??kn kn kn)
  5. kaki bigfoot lagi kecik dari kaki gajah(eh..terjawab tag untuk sang big foot lak)
  6. menyanyi secara sumbang sambil menunggang sang kancil..

7 peoples to tag

  1. haha..mek iqa kene lagi
  2. ayu pon tak bley nak lari
  3. tag yati bes nih..haha
  4. tetibe terase nak tag izu ting tong
  5. mangse keadaan si spiderwick kronik-kel
  6. ijat tropikana..ko pon kene gak..haha
  7. last2..kamon brader..emmm..tag wala wala bing bang..hoho

7 comments:

Syafiq Habib said...

dol pak salam dahi timbul jendol ke dalam..haa itu aku pun dah x dapat dah tu..

Yatty said...

Ok..tis is so0 un'sangka'rable...x adil..i'm outta tis..grr~ nk report cmni..ahaks~ :P

kzklub said...

hehe :p..adalah sangat kelakar apebile yatty pon kene tag..ahaha..8D
heheh..masak le kome nak men'answer' tag tuh..huhu..

izu ting ting said...

tangan-sejumlah?


YA LA TU!!

kzklub said...

kan aku dah kate..dahsyat giler kan..hahaha..

- - vanilla ice - - said...

ko neh..suke giler kene tag au.
adoi..

kzklub said...

suke2..haha..emmm..padan muke...hahaha kose dua..