Monday, September 20, 2010

Mengalami Kesukaran?

Heh.. kau tengok tak spammer bernama Miki tu cakap ape kat aku 'Very informative. I learned a lot.' maknanya 'penuh informasi. aku belajar banyak.' Haa... Korang jangan tak tahu yang blog aku ini sebenarnya sangat berinformasi. Heheh.. Ni ada informasi aku nak share dengan korang ni, 'bagaimana berak dengan lawas'. Nak sangat belajar dari blog aku ye. Nah amik informasi ini. Hehe >:D

Korang tahu tak nak berak dengan lawas cemana? Haa.. Senang je, masa cangkung tu korang sedut nafas kaw-kaw punya. Tarik kasi dalam, lepas tu hembus pelan-pelan. Sambil hembus tu tahi korang akan keluar sejajar dengan pernafasan korang. Teknik ini sangat melegakan tapi awas! jika korang hendak membuang 'hasil' kali kedua, berhati-hati ketika menarik nafas kerana tahi korang dalam mangkuk tandas tadi mungkin menghasilkan bau yang mendukacitakan. Jadi berhati-hati ketika menarik nafas kerana korang pasti akan migrain jika menyedut bau tahi sendiri lama-lama. :D

OK, selamat mencuba ya'lls!

p/s:- kotor dan hodoh sungguh entri ini. haha.. kotor macam mana pun, ia tetap informasi. haha... :))

4 comments:

elmo blurb said...

kz. idea kotor malam² boleh lahh. ngee~

ShukriahJasni said...

cukup informasi yang membunuh

kzklub said...

@syifa' keh keh keh.. tapi ia berkesan. :P

@shukriah barulah kontroversi. hehe..

aideeb said...

mmg entri yg perlu dicuci....nak gelak pon serba salah..huhuhu