Sunday, September 19, 2010

Datang Tak Siap.

Huu.. Ada orang suruh aku update blog ini dengan alasan beliau 'awak dah lama tak update blog'. Sedangkan aku rasa macam baru semalam aku update blog ni. ceh! tipu diri sendiri. Hmmm.. Aku memang terasa nak membebel bila.... *korang tengok kat chatbox tu* tah spammer mane punya kerja la tu. meh sini aku bebel kat kau meh. bebel bebel bebel justin bibir bebel bebel. (taip banyak banyak perkataan 'bebel' dengan harapan korang tak perasan perkataan justin bibir) :D Dorang kalau nak spam tak nak sikit-sikit. Nah, ambek kau! satu kroni terus mari, itu pun aku dah singkirkan separuh. Namun seperti apa yang orang tua kata 'Jika kau membunuh satu Johnny, Johnny yang lain akan datang', begitulah jua para spammers ini terus datang dan datang. Member aku cakap 'Silent is your best weapon', hah aku pun menggunakan senjata terbaik ini untuk menghapuskan para spammers ini. Kita tunggu apa yang terjadi nanti. Heheh.. masak la kau spammers. Aku guna senjata terbaik aku! Oklah, sebenarnya aku nak share lagu yang aku penah suka jap dulu. Ambek kau!

Duran Duran - Come Undone.



p/s : Apa kaitan video dengan lagu pun aku tak paham. -___-"

3 comments:

ShukriahJasni said...

awak memang ayam yang suka membebel :P

elmo blurb said...

pakcik. johnny tu sape?

kzklub said...

@shukriah awak badak yang suka menyondol. -___-"

@syifa' itulah, uhuk uhuk.. pak cik pon tak tahu sape johnny tu. Mungkin orang jahat gamaknye. uhuk uhukk.. (ceyy..berlakon jadi pak cik tua yang sakit) :P