Wednesday, June 23, 2010

Ape yang aku merepek ini?

Halo hola gila, tok kadi main bola dengan minah janda, makan nasi goreng pattaya dekat kedai Pak Ya. :D

Haha.. Tetibe korang dah ternyanyi lagu yang aku hasilkan. Padan muka. Hehe... Mesti korang dah termenyesal baca blog ni pastu terus nak delete dari bloglist korang pastu buat muka macam tak pernah baca blog ni sambil bersiul siul. Siut betul. :( Haha..

Tengok ni, tengok ni, aku berjaya menukar layout yang daku idami selama ini. Warna hitam, pantas tahap loadingnya dan juga simple. Oh, terima kasih blogger untuk feature yang anda tawarkan ini. Aku gumbira. Ok, aku istiharkan hari Ahad ni cuti. Kalau korang kena kerja juga, padan muka. Hehe...

Babai. :)

2 comments:

Eriqa said...

fuiyoo...layout baru..serba serbi black and white.

kzklub said...

kan kan kan... ok, aku dah perasan james bond pula. :P