Monday, June 15, 2009

jgn bawaku ke sana..tak mau..

aku bru pas tgk citer "drag me to hell" tadi..bes :)

citer die siyes membuatkan sifat2 terperanjat beruk ku terserlah tapi aku maseh sempat kave macho..huh!(eksyen kan?)

tengok kt TGV Kepong tadi and sound systemnye sgt kuat..yeay!! (promo TGV Kepong ni)

cite ni banyak gune fakta2 spiritual..tu yang wat bes tgk tu..huhu(i like facts..meoww...)
and citer ni plak banyak gune babak2 mengejut plus geli2 yek mcm cite antu thailand
dan sbb babak2 ni lah yg membuatkan aku bg citer ni 4.5 bintang..
seswai utk sesape yg ingin meng-terkejut-kan diri dia sendiri..

jd sesape yg ade lemah jantung tu bawak2 bertobat la sblm tgk cite ni..bek korang nek roller coaster kt times square tu..dia punye terkejut pon xsampai tahap cite ni..huhu


utk sinopsis citer ni....
pe barang sinopsis..nah trailer utk korg..

4 comments:

mieza Arshad said...

5.5 over 5 kan !
hee ;)


btw asal tak join jerlun ?

kzklub said...

haha..5.5 pn bleh..ni sah2 ko dah nengok pastu melakukan aksi2 terkejut beruk kn :P

jerlun bile ek?..aku tataw pape pn..huhu

aideeb said...

yg paling aku takut sekali nenek tu.hantu lamia tu mcm kambing je.skrg kira butang baju cukup ke tak...

kzklub said...

huhu..tau tape..
klu aku kne cam minah christine tu, aku curik selendang nenek tu(gross..buekkk) pastu curse lamia blk kt nenek tu..bru kui3 skit..