Wednesday, October 20, 2010

You must be wondering.

Hye, rindu aku tak? Tak payah nak rindu rindu, aku santau kang. :P (gila arrogant dan bajet bagus) Bajet Belanjawan 2011 betul. Tiba-tiba.

Pasti ramai yang tertanya-tanya lagu apa yang mendayu-dayu kat blog aku ni. Aku tau lagu ni sedap, sebab tu korang tertanya-tanya tu. Nak cari pastu download la tu. (Hah, sumpah perasan amat). :-/

Sebenarnya aku nak share lagu ni sebab dia punya lirik tu mendalam sedalam perigi belakang rumah kat kampung aku tu, siap ada ikan keli berenang-renang lagi. Haa..dalam kan? Ada bait lagu dia yang berbunyi "there's a peace inside us all, let it be your friend. It will help you carry on, in the end." Memang bermakna la bait-bait ni bagi aku, tak patah semangat den mendongarnyo. Kalau korang tengah down buleh la melayan lagu ni. Kompem korang akan teringat aku nye. Haha..

By the way, the song is call "Inside us all" performed by Creed. You can download it here and voila! enjoy the song. I believe at some point it might cheer your day. Peace :-) (bajet baik pulak, citt!)

postscript : taktik mempengaruh subliminal mind pihak lawan ke ni? nak suruh ingat-ingat pulak. :P

6 comments:

Eqa said...

weh..lagu ape lak ni? siap ade buat belanjawan 2010 lg.haha

kzklub said...

@iqa haha... lagu yang bakal jadi faveret kau ni. :P kau nak belanja aku ape iqa? heheh...

Eqa said...

eh lagu peberet aku? aku kalau blh tak nk dgr.haha.eh ko nk balnje aku tgi Jumaat ke? :p

[eh tak best kat comment ko.ade word verification]

kzklub said...

itu supaya hanya manusia sebenar sahaja bolih comment, bosan tahu melayan bot bot comment ni. :P
log in blogspot je, tak payah isi word verification dah.

tgi jumaat tu bukan masak pakai arak ke? :P

syaa said...

Life can hold you down
When you're not looking up

- super like lagu ni encik KZ ! :D

kzklub said...

@piqa nasib takde button 'super like' kan? :D